Medcezir - Áradat (2013-2015)

TV Series 77 rész 1h 40m

Caglar Ertugrul ( Inanç Pars)

a Medcezir - Áradat sorozatban vendégszerepelt 12 részben (58-69. bölüm) 2015-ben. (Sajnos Magyarországon még ez sem volt látható.)
npgnm4q5.jpgA sorozat Yaman Koperről (Çağatay Ulusoy) szól aki egy nagyon szegény családból származik és ezért voltak nehézségei az életben is. Yaman bele szeret egy gazdag lányba Mirába és sok kihívással néz szembe hogy elnyerje őt és a családját.
 

  1. rész előzetese:

 

 

 

 Medcezir - Áradat

 1. rész magyar felirattal:

 

MI TÖRTÉNIK MEDCEZİR 58. FEJEZETÉBEN?
Amikor Yaman halálos ellenségével szembesül, már csak Mertet kell megmentenie. Amikor a fegyver, amelyet Nadir Yamanra mutatott, Mert gazdát cserél, Yamannak választania kell az apja gyilkosa elleni haragja és az ő logikája között. De Nadir, aki úgy érzi, hogy közel a vég, mindent megtesz, hogy magával vigye Yamant. A felrobbanó fegyveré az utolsó szó. Egy gálán vesz részt Mirával, mert felajánlották Yamannak a dalát. Amikor a híres jóképű színész, İnanç Pars nagyon érdeklődik Mira iránt, Yaman nagyon féltékeny lesz... Másrészt a rendőrök üldözik azokat, akik elrabolták Mertet. Amikor Mert azonosítja Mehmetet, Yaman egy lépéssel a rendőrség előtt jár. Yaman, aki Mehmetet keresi, nem tudván, hogy Mira követi őt, ismét veszély közepén találja magát. A nehéz napok után Yaman' la Mira megkapja azokat a gyönyörű pillanatokat, amelyeket hiányol. Miközben a féltékenységet eredményező gálaest hatásai tovább nőnek, Mert és Yaman úgy dönt, hogy ártatlan játékot játszanak a lányokkal. A játék vége mindenki számára lélegzetelállító lesz.